© 2019 Precision Watches
,
Oegstgeesterweg 40, 2231AZ Rijnsburg (NL)
Verkoop uw horloge
Aanbod Rolex Audemars PiguetAP Breitling Bulgari Cartier Chopard Panerai Patek Philippe Omega IWC Hublot Tag Heuer Tudor Frank MullerFM Jaeger LeCoultreJLC Overige

Over Precision Watches

Precision Watches wordt geleid door een team van vakmensen. Mensen met een oog voor de schoonheid van exclusieve horloges door jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop. Ruim 25 jaar geleden heeft de huidige eigenaar van Precision Watches zijn liefde voor merkhorloges ontdekt. Na de aankoop van zijn eerste Rolex Submariner was hij verkocht. Sindsdien zijn alle mogelijke tijdschriften en boeken over horloges gelezen en bekeken en zijn alle mogelijke horloges gekocht en verkocht door Precision Watches. Met volle overgave worden er dagelijks klanten geholpen bij het vinden naar het juiste dames- of herenhorloge, zodat zij met een tevreden gevoel naar huis kunnen gaan.

Precision Watches hanteert een zeer klantvriendelijke werkwijze. U kunt ons altijd bellen voor vragen of suggesties. Wij staan overal voor open en zullen te allen tijde proberen aan uw wensen te voldoen. Alle exclusieve horloges die op onze site staan kunnen wij direct leveren.

Zie onze website echter niet als een webwinkel. Wij gebruiken onze site puur en alleen als virtuele showroom voor onze horloges. U kunt altijd een afspraak maken bij ons om de horloges te komen bekijken. Betaling doen wij dan ook niet via internet.

Wanneer het door u gewenste merkhorloge niet te vinden is op onze site aarzel dan niet om ons te bellen. Wij zullen direct op zoek gaan naar het exclusieve horloge dat u wenst. Daarbij kunt u ook bij ons terecht voor taxatierapporten.

Ook voor Reparatie & Onderhoud van uw merkhorloge

Wij kunnen de meest gangbare reparaties en onderhoud aan merkhorloges voor u verzorgen tegen concurrerende prijzen en binnen een overzichtelijk tijdbestek. Uw horloge wordt weer als nieuw met een servicebeurt waarbij wij uw horloge polijsten. Neemt u gerust contact met ons op voor vragen over het onderhoud van uw exclusieve merkhorloge.

Neem voor al uw vragen contact met ons op, +31 (0)71 542 65 68.

Bel WhatsApp WhatsApp