© 2018 Precision Watches
,
Oegstgeesterweg 40, 2231AZ Rijnsburg (NL)
Contact
Aanbod Rolex Audemars PiguetAP Breitling Cartier Chopard Panerai Omega IWC Hublot Tudor Frank MullerFM Jaeger LeCoultreJLC Overige

Verkoop IWC horloges

IWC horloge kopen

IWC horloges bij Precision Watches kunt u bekijken in onze showroom te Rijnsburg. Uw nieuwe IWC horloge wordt te allen tijde geleverd met de officiële papieren.

Ook voor reparatie, onderhoud en het polijsten van uw IWC horloge.

Precision Watches hanteert een zeer klantvriendelijke werkwijze. U kunt ons altijd bellen voor vragen of suggesties. Wij staan overal voor open en zullen te allen tijde proberen aan uw wensen te voldoen. Alle exclusieve horloges die op onze site staan kunnen wij direct leveren.

Zie onze website echter niet als een webwinkel. Wij gebruiken onze site puur en alleen als virtuele showroom voor onze horloges. U kunt altijd een afspraak maken bij ons om de horloges te komen bekijken. Betaling doen wij dan ook niet via internet.

Wanneer het door u gewenste IWC horloge niet te vinden is op onze site aarzel dan niet om ons te bellen. Wij zullen direct op zoek gaan naar het exclusieve horloge dat u wenst. Daarbij kunt u ook bij ons terecht voor taxatierapporten.

Wij leveren nieuw te bestellen Breitling, Cartier en IWC horloges met 20% korting!

IWC Aquatimer 2000

IWC Aquatimer 2000

Nieuwstaat, doos en papieren 2010. € 3250
IWC Aquatimer Galapagos

IWC Aquatimer Galapagos

Nieuwstaat, doos en papieren 2010. € 4250