© 2018 Precision Watches
,
Oegstgeesterweg 40, 2231AZ Rijnsburg (NL)
Contact
Aanbod Rolex Audemars PiguetAP Breitling Cartier Chopard Panerai Omega IWC Hublot Tudor Frank MullerFM Jaeger LeCoultreJLC Overige

Verkoop Chopard horloges

Chopard horloge kopen

Chopard horloges bij Precision Watches kunt u bekijken in onze showroom te Rijnsburg. Uw nieuwe Chopard horloge wordt te allen tijde geleverd met de officiële papieren.

Ook voor reparatie, onderhoud en het polijsten van uw Chopard horloge.

Precision Watches hanteert een zeer klantvriendelijke werkwijze. U kunt ons altijd bellen voor vragen of suggesties. Wij staan overal voor open en zullen te allen tijde proberen aan uw wensen te voldoen. Alle exclusieve horloges die op onze site staan kunnen wij direct leveren.

Zie onze website echter niet als een webwinkel. Wij gebruiken onze site puur en alleen als virtuele showroom voor onze horloges. U kunt altijd een afspraak maken bij ons om de horloges te komen bekijken. Betaling doen wij dan ook niet via internet.

Wanneer het door u gewenste Chopard horloge niet te vinden is op onze site aarzel dan niet om ons te bellen. Wij zullen direct op zoek gaan naar het exclusieve horloge dat u wenst. Daarbij kunt u ook bij ons terecht voor taxatierapporten.

Wij leveren nieuw te bestellen Breitling, Cartier en IWC horloges met 20% korting!

Chopard Happy Sport Happy Fish

Chopard Happy Sport Happy Fish

Nieuwstaat, doos en taxatie. € 2450
Chopard Mille Miglia Classic Historique

Chopard Mille Miglia Classic Historique

Nieuwstaat, doos en papieren 2007. € 6750